VEKİL EBE HEMŞİRE VE KAMU DİŞİ AİLE SAĞLIĞI ELEMANLARINA KADRO TALEBİMİZDİR.
06 Şubat 2018, Salı

Memur Sen bünyesindeki Sağlık Sen Rize Şube Başkanı İsmail YILMAZ, beraberindeki Rize'de çalışan Vekil Ebe Hemşire Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları ile birlikte Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa TEPE, İdari ve Mali İşler Başkanı Dr. Hakan Görgülü ve Kamu Hastaneler Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gökhan DEMİRAL'ı ziyaret etti. Ziyarette Vekil Ebe ve Hemşirelere-Kamu dişi aile sağlığı elemanlarına kadro verilmesi ile ilgili destek istedi,
Sağlık Sen Rize Şube Başkanı İsmail YILMAZ'ın bu konudaki açıklaması şöyle:
“2011 - 2012 yıllarında İlk etapta Vekil Ebe-Hemşire kardeşlerimize kadro verildiğinde, yılı dolmadığı için mağdur olanların bu mağduriyetleri maalesef hala devam etmektedir ve bu arkadaşlarımız şu an 7-8 yılını doldurmuş bulunmaktadırlar. Kadro verildiğinde, ki şartlar şu an bu kardeşlerimiz için oluşmuşken, ivedi bir şekilde kadroya geçişleri ile ilgili yeni bir KHK bekliyoruz. Tüm dünyada ve İslam coğrafyasında mazlumun ve mağdurun yanında yer alan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve liderliğindeki 66.Hükümet bu kardeşlerimiz için de gerekli adımı atmalı ve bu haklı talebimizi göz ardı etmemelidir.”

Amacımız bu konununun gündemden düşürülmemesi, brokratik, siyası ve sivil toplumun bu konunun çözümünde insiyatif almasıdır. Ziyaretlerde Vekil Ebe Hemşire Sağlık Çalışanları taleplerini idarecilerimize iletmiş oldular. 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :