Rize Şubemizin Yeni Hizmet Binasının Açılışı Gerçekleşti
29 Temmuz 2018, Pazar

Rize Şubemizin yeni hizmet binası, Genel Başkan Yardımcımız İdris Baykan’ın katılımıyla açıldı. Hizmet binasının açılışına Baykan’ın yanı sıra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin, Rize Belediyesi Başkan Yardımcısı Sultan Yılmaz, Rize Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş, Memur-Sen Rize Temsilcisi Resul Usta, Erzurum Şube Başkanımız Abdullah Duman, Artvin Şube Başkanımız Fehmi Er ve üyelerimiz katıldı.

Genel Başkan Yardımcımız İdris Baykan, yaptığı konuşmada bu güzel hizmet binasının sendikamıza kazandırılmasında emeği olan tüm gönüldaşlara teşekkür ederek hayırlı hizmetlere vesile olmasını diledi. İdris Baykan, sağlık çalışanlarının hem mevcut sorunlarını çözüme kavuşturmak hem de yaşamlarını daha müreffeh sürdürebilmeleri için gece gündüz çalıştığımızı hatırlatarak, şunları kaydetti: “Bilindiği üzere sağlık çalışanlarımızın bir kısmını kapsayan yıpranma payı meclisimizden geçerek yürürlüğe girdi. İlk günden beri sendikamız bu kazanım için çok çaba gösterdi. Sonucunda tabiri caizse “prematüre” bir bebek dünyaya geldi. Bizde bu çocuğu el bebek, gül bebek bakarak büyümesi ve gelişmesi için çaba göstereceğiz. Bu şu demektir ki yıpranma payı tüm sağlık çalışanlarını kapsayana kadar mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bundan hiçbir sağlık ve sosyal hizmeti çalışanımız şüphe etmesin.” Bu hizmet binaları sendikamızın ara sokaklardan ana caddelere geçtiğinin göstergesi olduğunu belirten Baykan, ana caddede olmanın bize yüklediği sorumluluğun farkında olduğumuzu ve o bilinçle hareket etmeye devam edeceğimizi ifade etti.

YILMAZ: BU HAREKET İMAN VE AKSİYON İSTER

Rize Şube Başkanımız İsmail Yılmaz ise konuşmasında sendikamıza bir yer kazandırmanın şube olarak hayalleri olduğunu belirterek, “Mevlam lütfetti; yönetim kurulu arkadaşlarımızın, temsilcilerimizin ve genel merkezimizin yardımıyla bu dairenin alınmasına muvaffak olduk” dedi. Yılmaz, “2009 yılında devraldığımız bu görev bir büyük doğu hareketidir. Bu hareket iman ve aksiyon ister, bu hareket kendin için istediğini başkaları için de isteme ve başkalarını kendine tercih etme hareketidir” şeklinde konuştu.

  • PAYLAŞ :
  •  
PAYLAŞ :