FARZ-ETKİ BİZ GÜNDEM ETMEDİK BU SORUN ÇÖZÜLMEYECEK-Mİ?
20 Temmuz 2020, Pazartesi

Bakanlık bürokrasisi görmezden gelse de performans sistemi herkesin dilinde, gündemden düşmüyor. Her yıl bir düzenleme yapılıyor her bir yeni düzenleme ile beklentiler suya düşüyor. Heves bir dahaki seneye kalıyor, seneler geçse de değişen bir şey olmuyor. Sağlık Çalışanı yetkili sendikayı sorumlu tutuyor, eyvallah ta bu bakanlığın hiç mi suçu yok? Bu işi düzeltecek olan merci bakanlık, sendikalar talep eder, bakanlık karşılar, lakin bakanlığın sağlık çalışanını kale aldığını bir Allah kulu söyleyemez.

            Neden bu vurdum duymazlık, ülkenin bekasında elini değil gövdesini taşın altına koyanlara karşı duyarlı olmak gerekmez mi?

            Kuş gribi, domuz gribi, gergedan gribi derken covit 19 pandemisi, yeri geldi bulaş olduk, pozitif oldun dediler, yeri geldi Allah rahmet eylesin dediler öldük, görev şehidi olduk, görevden geri hiç durmadık, hep cephede olduk.

            Mart ayında seslendik, pandemi sonrası döner sermaye tamamen bitecek diye, bakanlık ne tedbir aldı, hiç bir şey, velev ki biz söylemeseydik bakanlık gerekli tedbirleri almak durumunda değil miydi?

            Sendikasızlık bakanlığın işine geliyor, kendisine hatırlatma yapılması hoşuna gitmiyor, istediği gibi hareket etmek istiyor.

            İşinize gelir veya gelmez doğruları yazmaya devam edeceğim, ben sendikacıyım bürokrat değilim, çalışanların haklı mücadelesinde bin kez söylemiş olsam da, bin birinci kez söyleyeceğim.

@Likapa

PAYLAŞ :